Crystal Nails, IBD, EzFlow, Gena, P-Shine, Elite Cosmetix. Ismerős ez a 6 világmárka ugye? A lenti oldalakon ezeknek világmárkáknak a professzionális műkörmös alapanyagait találod meg műkörmös árakon, közvetlen az országos márkakereskedőtől. Műkörmös alapanyagok, 6 világcég.

Az oldalon az adataid megadása nélkül is tájékozódhatsz egy-egy termékről. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, ilyenkor a KOSÁRBA gombra kell kattintani, ezek után a kiválasztott termékek egy átmeneti tárolóba kerülnek, végül ha mégis vásárolsz elég csak utólag bejelentkezned/ regisztrálnod.

A termékek megtalálását egy menüstruktúra segíti. A KERESÉS funkció a vásárlást, illetve a kiválasztást segíti, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt választhatsz a termékek közül, és eljuthatsz a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatod az árat, illetve be is teheted a kosaradba a terméket.

Kellemes vásárlást, jó böngészést kíván az Elite Cosmetix - Crystal Nails csapat.

 

Műköröm Webáruház


Ízelítő termékeinkből

Műkörmös honlapok

Borbély Józsefné Éva
Tóth Nóra
Németh Nikoletta
Sas Anett
Maul Adrienn
Hajni
Seresné Öller Evelin
Kovács Krisztina
Műkörmösök további honlapjai

Műkörmös települések

Kiskunfélegyházai Műkörmösök
Abai Műkörmösök
Piliscsabai Műkörmösök
Kecskeméti Műkörmösök
Gáborjáni Műkörmösök

Hirdetés

Francia köröm - köröm minták
Köröm minták - francia köröm
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műköröm csiszológép tanfolyam
Műköröm minták - műköröm képek
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Vállalkozási ismeretek
Műkörmös ismeretek