Körmös anyagok

Crystal Nails, IBD, EzFlow, Gena, P-Shine, Elite Cosmetix. Ismerős ez a 6 világmárka ugye? A lenti oldalakon ezeknek világmárkáknak a professzionális műkörmös alapanyagait találod meg műkörmös árakon, közvetlen az országos márkakereskedőtől. Műkörmös alapanyagok, 6 világcég.

Az oldalon az adataid megadása nélkül is tájékozódhatsz egy-egy termékről. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, ilyenkor a KOSÁRBA gombra kell kattintani, ezek után a kiválasztott termékek egy átmeneti tárolóba kerülnek, végül ha mégis vásárolsz elég csak utólag bejelentkezned/ regisztrálnod.

A termékek megtalálását egy menüstruktúra segíti. A KERESÉS funkció a vásárlást, illetve a kiválasztást segíti, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt választhatsz a termékek közül, és eljuthatsz a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatod az árat, illetve be is teheted a kosaradba a terméket.

Kellemes vásárlást, jó böngészést kíván az Elite Cosmetix - Crystal Nails csapat.

 

Műköröm Webáruház


Ízelítő termékeinkből

 

Műkörmös honlapok

Szabó-Papp Nikoletta
Feith Johanna
Szalay Dóra
Makai Eszter
Bencsik Mariann
Lőrincz Eszter
Wellness Erika
Törteli Ildikó
Műkörmösök további honlapjai

Hirdetés

Műkörömépítő szakemberek
Műköröm alapanyagok - 6 márka
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műköröm minták - műköröm képek
Nails - angol videók
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Vállalkozási ismeretek
Műkörmös ismeretek

Műkörmös települések

Sárvári Műkörmösök
Lengyeltótii Műkörmösök
Veszprémi Műkörmösök
Hegykői Műkörmösök
Bátonyterenyei Műkörmösök