Körmös anyagok

Crystal Nails, IBD, EzFlow, Gena, P-Shine, Elite Cosmetix. Ismerős ez a 6 világmárka ugye? A lenti oldalakon ezeknek világmárkáknak a professzionális műkörmös alapanyagait találod meg műkörmös árakon, közvetlen az országos márkakereskedőtől. Műkörmös alapanyagok, 6 világcég.

Az oldalon az adataid megadása nélkül is tájékozódhatsz egy-egy termékről. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, ilyenkor a KOSÁRBA gombra kell kattintani, ezek után a kiválasztott termékek egy átmeneti tárolóba kerülnek, végül ha mégis vásárolsz elég csak utólag bejelentkezned/ regisztrálnod.

A termékek megtalálását egy menüstruktúra segíti. A KERESÉS funkció a vásárlást, illetve a kiválasztást segíti, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt választhatsz a termékek közül, és eljuthatsz a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatod az árat, illetve be is teheted a kosaradba a terméket.

Kellemes vásárlást, jó böngészést kíván az Elite Cosmetix - Crystal Nails csapat.

 

Műköröm Webáruház


Ízelítő termékeinkből

 

Műkörmös honlapok

Buza Éva
szombati andrea
Németh Barbara
Gyürki Irisz
Hevesiné Sebők Andrea
Zsadon Andrea
Boglári Andrea
Kispap Zsuzsanna
Műkörmösök további honlapjai

Hirdetés

Körömlakk használata videó
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műköröm sablon felhelyezése
3D szempilla - LuXLash
Nails - angol videók
Műköröm step by step - leírások
Vállalkozási ismeretek
Műkörmös ismeretek

Műkörmös települések

Váci Műkörmösök
Esztergomi Műkörmösök
facebooki Műkörmösök
Kovácshidai Műkörmösök
Szőkédi Műkörmösök