Körmös anyagok

Crystal Nails, IBD, EzFlow, Gena, P-Shine, Elite Cosmetix. Ismerős ez a 6 világmárka ugye? A lenti oldalakon ezeknek világmárkáknak a professzionális műkörmös alapanyagait találod meg műkörmös árakon, közvetlen az országos márkakereskedőtől. Műkörmös alapanyagok, 6 világcég.

Az oldalon az adataid megadása nélkül is tájékozódhatsz egy-egy termékről. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, ilyenkor a KOSÁRBA gombra kell kattintani, ezek után a kiválasztott termékek egy átmeneti tárolóba kerülnek, végül ha mégis vásárolsz elég csak utólag bejelentkezned/ regisztrálnod.

A termékek megtalálását egy menüstruktúra segíti. A KERESÉS funkció a vásárlást, illetve a kiválasztást segíti, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt választhatsz a termékek közül, és eljuthatsz a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatod az árat, illetve be is teheted a kosaradba a terméket.

Kellemes vásárlást, jó böngészést kíván az Elite Cosmetix - Crystal Nails csapat.

 

Műköröm Webáruház


Ízelítő termékeinkből

 

Műkörmös honlapok

Unger Zsófia
Prezenszki Andrea
Csalami Nóra
Závodszki Barbara
Borbély Adrienn
Gruberné Paksi Renáta
Horváth Anita
Szlezák Petra Alexa
Műkörmösök további honlapjai

Hirdetés

Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
3D szempilla - LuXLash
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm készítés - körmös címek
Vállalkozási ismeretek
Műkörmös ismeretek

Műkörmös települések

Székesfehérvári Műkörmösök
Egercsehii Műkörmösök
Váci Műkörmösök
Borotai Műkörmösök
Győri Műkörmösök